Eline Dewaele

Mijn naam is Eline en ik heb al 22 jaar geluk gehad met mijn plekje thuis. Met trots in mijn hart zeg ik dat ik nergens beter deze fase van mijn leven kon beleven. Na een wild pad vol hindernissen, heb ik toch mijn weg gevonden. Ik vond de opleiding die volledig bij mij past, een relatie waar ik altijd naar hunkerde en vrienden die mij steunen door dik en dun. Nu alles op zijn plaats valt, starten de kriebels om mijn vleugels uit te slaan en een eigen plekje te zoeken.

Samen met mijn vriend startte ik 2 maanden geleden deze zoektocht. Een fantastisch gevoel en wij wilden er meteen inspringen. Alhoewel ik meestal
down-to-earth ben, was ik dit op dit moment niet. Na lange gesprekken en veel opzoekwerk stond ik toch weer met mijn beide voeten op de grond door alles wat erbij komt kijken, de gigantische bedragen die ermee gepaard gaan en al de zaken die op het eerste zicht vanzelfsprekend zijn, maar toch niet evident. Daarom dat ik jonge koppels met een budget, die net zoals mij willen gaan samenwonen, een juiste visie wil geven en wil helpen een stap in de juiste richting te zetten.

Aan de hand van beeldmateriaal, blogs en vlogs zal ik berichten plaatsen over leuke stekjes in verschillende streken. Het is de bedoeling dat ik het voor jullie wat eenvoudiger maak, dan hoef je niet elke keer ‘random’ te surfen/zoeken op het internet, maar vindt je hier misschien wel wat je zoekt. Ik geef jullie ook meteen een kijk op de kosten die ermee gepaard gaan en waar je zoal op moet letten.

“Naar wat ben ik op zoek?”

Ik ben iemand die geniet van de kleine dingen in het leven, die soms ook wel teveel nadenkt en eens dingen moet kunnen loslaten. Daarom ben ik op zoek naar een plekje die mij rust en warmte geeft. Een stekje die ik echt mijn thuis kan noemen. Ik geniet van gezelschap, dus daar moet er zeker ook plaats voor zijn.

In de zoektocht naar mijn stekje, zal ik met jullie mijn ervaringen delen met de bedoeling dat jullie ook geholpen worden in jullie zoektocht.

Home is where your story beginsā™„

10 things i love about us

Close Menu

Like this blog? Share!

Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
http://opzoeknaarmijnstekje.be/about
Twitter
INSTAGRAM